• elektronicka-cigareta
  • Kontaktujte nás:
    0905 660 813
    Po - Pia: 9:00 - 17:00
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
Náplne a príslušenstvo pre elektronické cigarety

Nasty Juice Air Fix je vyhľadávaná jednorazová elektronická cigareta s liquidem SALT od výrobcu e-liquidov Nasty Juice.

 Telo batérie disponuje integrovaným monočlánkom s kapacitou 700mAh, ktorý Vám umožní až 675 potiahnutí. Spodná časť zariadenia disponuje reguláciou prívodu vzduchu pre optimálne nastavenie dymyvosti. 

Je vhodná najmä pre tých, ktorí si chcú elektronickou cigaretu vyskúšať bez veľkých investícií.

Je ideálnym riešením pre fajčiarov, ktorí potrebujú jednorazovo preklenúť pobyt v nefajčiarskom prostredí napr. v kancelárii, reštaurácii apod.

Vzhľadom na to, že sa jedná o jednorazový výrobok, nevzťahujú sa na neho reklamačné podmienky. Liquidy SALT sa od bežných liquidov odlišujú tým, že majú nižšie PH a obsahujú stále viac obľúbenú a žiadanú nikotínovú soľ, vďaka ktorej dochádza k rýchlejšej a kvalitnejšej vstrebateľnosti = bez dráždivého pocitu v krku oproti klasickým liquidom.

V prírode sa táto soľ voľne vyskytuje v tabákových listoch.....vďaka tomu tieto liquidy obsahujú prirodzenú formu nikotínu, ktorý je pro telo lepšie vstrebateľný a neskresľuje chuť liquidu. Veľkou výhodou je rýchlejší proces odparovania (nikotinová soľ sa odparuje pri nižších teplotách) a ďaleko lepšiu vstrebateľnosť, vďaka ktorej je intenzita vapovania nižšia, takže spotreba týchto liquidov s nikotinovou soľou je nižšia, než u klasických liquidov na rovnakom zariadení.

Tiež sa tým predĺžuje životnosť žhaviacich hláv a znižuje spotreba batérie. Tieto liquidy sú veľmi vhodné pre fajčiarov, ktorí prechádzajú z klasických cigariet na elektronické, kedy je nutné, aby nový e-fajčiar dostal do tela dostatočné množstvo nikotínu, bez akéhokoľvek dráždivého pocitu (škrabania, kašľania).

 Máte otázky? Napíšte nám:
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.